Sommaraktiviteter 2024

I år är vi redo för en sommar fylld med spänning och aktiviteter för alla! Oavsett om du är en sportentusiast, konstnär eller bara letar efter nya äventyr, har vi något för dig…

Läs mer!

Färga Blocks

Från våra första dribblingar under öppen himmel till de livliga ekon i våra hallar, varje steg vi tagit har varit möjligt tack vare er – våra otroliga medlemmar. Ni är hjärtat i VGB, pulsen som håller vår gemenskap levande..

Läs mer!

Samverkan Med Skolor

VGB’s idrottsförening är inte bara en plats för sport; det är en plattform för positiv förändring. Genom att inkludera barn från Järvaområdet i föreningslivet, utrustar vi dessa unga med ovärderliga erfarenheter och färdigheter för framtiden. Deras mission är inte bara att spela spel, utan att forma liv…

Läs mer!

Tensta KD Court

Allt började med en hälsning och resultatet blev en ombyggd basketplan av Durant foundation. Trycket på planen har varit stort från VGB’s medlemmar, nu kommer det bara bli större. Glöm inte att kika när ni kör förbi, omöjligt att missa planen eller våra aktiviteter!

Läs mer!

Varför VGB?

Vi är en multiidrottsförening med visionen om att erbjuda flertalet idrotter i Järvaområdet. Samverkan ska vara etablerad med alla skolor runt om i Järva.

Skollag

Elinsborgsskolan

Enbacksskolan

Gullingeskolan

Hjulstaskolan

Kontakta oss

Vision Generation Boll IF

Hagstråket 9, 163 62 Spånga 

 

info@vgbif.se

© Vision Generation Boll Idrottsförening 2024 | Powered by Simon Khalaf